Protection.jpg

Opstartsvirksomhed lancerer mobilapp for at beskytte imod phishing-angreb

Israelsk opstart novoShield har udgivet en iPhone-app, der beskytter brugere mod skadelige websteder.

NovoShield blev grundlagt i januar 2022 af Lior Keshet og Bat El Azerad og har hovedkontor i Tel Aviv.

Mobil sikkerhedsapplikation

Cybersecurity startup novoShield har lanceret en mobil sikkerhedsapplikation i virksomhedsklassen, designet til at beskytte brugere mod mobile phishing-trusler.

Udgivet i denne uge til iPhones via de amerikanske og israelske Apple-appbutikker, registrerer novoShields navnebror-app ødelæggende websteder i realtid og blokerer brugere fra at få adgang til dem. Softwaren giver også brugerne live indikatorer på skærmen for at informere dem om, hvornår et websted er sikkert at gennemse.

NovoShield siger, at appen kører i baggrunden og i modsætning til en VPN ikke bremser enheden, mens den er i brug. Appen gemmer aldrig browsingaktivitet, deler data med tredjeparter eller behandler data eller tekst, der er indtastet på et websted, der er besøgt af en bruger.

Phishing-angreb

Forskning fra PurpleSec viste, at mobile phishing-angreb er vokset med en ensartet hastighed på 85% årligt siden 2011, hvor 75% af de phishing-websteder, der blev analyseret af PurpleSec i 2021, specifikt rettet mod mobile enheder.

Pressemeddelelse

I en pressemeddelelse, der annoncerede appens lancering, sagde medstifter og administrerende direktør Bat El Azerad, at enkeltpersoner og virksomheder ikke er godt rustet til effektivt at skelne mellem legitime og ondsindede indgående meddelelser på tværs af en række medier.

“Efterhånden som phishing-angreb bliver mere sofistikerede, er mobilbrugere i fare med hvert tryk, de foretager,” sagde hun. “NovoShields banebrydende teknologi tackler truslen direkte og tager gætterier og sikkerhedsrisici ud af ligningen uden at ofre privatlivets fred, mobilhastighed eller funktionalitet.”

Kilde: CSO

Foto: Pexels

Om forfatteren

Scroll to Top