ICARE Security Distribution A/S

PRESS FOR ENGLISH

Vi er en dansk ejet it-sikkerhedsdistributør, en såkaldt Managed Security Service Provider (MSSP), der leverer sikkerhedsløsninger til offentlige og private virksomheder i Danmark og Norden. Vi er desuden leverandør af konsulenter, tjenester, software, whitehat-hackere og penetrationstests (pentests) og ydelserne ligger indenfor hardware og software som leverandør af:

 • VAD – Value Added Distributor for mere end 3.000 forhandlere i Nord Europa
 • SOC (Security Operation Center) og leverandør af bl.a. SIEM (Security Information and Event Management) og MDR (Managed Detection and Response) og XDR (Extended Detection and Response).
 • MSSP Managed Security Service Provider og DAST (Dynamic Analysis Security Testing) Penetrationstest også kaldet PENTEST.
 • Kryptering og Dekryptering af datalagring og AI baseret sikkerhedsstyring og Multifaktor godkendelse for 2 faktor godkendelse, både med hardware og software.

Vi anbefaler altid vores kunder og samarbejdspartnere om at foretage kryptering af deres data for at undgå Ransomware-angreb. Dernæst anbefaler vi backup af backuppen og et SIEM-system til at håndtere truslerne.

De bedste referencer i verden med scanning og Redteam

Vores løsninger benyttes over hele kloden af mange kendte organisationer og virksomheder, der kun vil arbejde med det ypperste og mest sikre. Af disse kan nævnes: Department of Defence, US Airforce, FBI, CIA, NSA, Det Hvide Hus, Nasa, Nato, UN, Google, Amazon, Cisco, Microsoft, Intel, AMD, Nvidia, HP, IBM, Samsung, Apple, Visa og Mastercard.

Vi kan usynliggøre alle loginsteder, porte og tilbyder kryptering af hukommelse, USB, datalagringssystemer, anti-phisingmails add-ons samt adgang til SSO API gateways. Dermed vil forsøg på angreb fra cyberkriminelle ikke lykkes med de brute force-metoder, DDOS ransomware trusler og mappescanninger, som i dag forårsager 98% af alle dataindbrud. Vi har også et REDTEAM, der rykker ud, såfremt skaden er sket.

Når dine data er krypteret, kan de ikke kopieres, slettes eller flyttes. Normalt er det nok at kryptere dokumentmapper, billeder, patenter og beskytte registerdatabaser og alle databaser. Det samme gælder for backupsystemerne, også selvom der skulle være tale om sikkerhedshuller i operativsystemer eller applikationer.

server_hosting-2

ICARE Security A/S er autoriseret totalleverandør af:

 • Kryptering af computere, hjemmearbejdspladser, servere og cloud-løsninger samt SAN/SSD løsninger, Backup og deduplikering m.v.
 • Penetrationstest 7i1 (Pentest, APPTest, Dast systemer m.v.) Sikkerhedssoftware, Antiphising, Antispam, Antivirus, Antispam og Anti Ransomware løsninger
 • Overvågning mod spionage, medarbejdersabotage, medarbejderkriminalitet og Ransomware medskyldige
 • Sikkerhed på websteder bl.a. med usynliggørelse af alle loginsteder, firewall m.v. og låsning af filer/data og kryptering af alt indhold.
 • Sikring af samt overvågning af IOT, IIOT, Edge Computing samt industrielle Scada, PLC, SRO løsninger m.v.
 • Konsulent leverancer: Whitehat hackere, Gidselsforhandler samt Forensic Softwareanalyse i forhold til hacking, industrispionage og medarbejderkriminalitet.

Kryptering forhindrer kryptering

Ved at kryptere backup og alle lagringssystemer, hvad enten det er SAN, Backup, SSD, Ram eller Deduplikering, opnås det at ransomware ikke kan kryptere det. Krypterede og eventuelt stjålne data i forbindelse med sikkerhedshuller forbliver krypterede og kan ikke dekrypteres uden nøglen. Dermed kan ingen åbne dine filer. Heller ikke på Darkweb.

Virkeligheden er, at alle virksomheder og organisationer i Danmark er dagligt udsat for scanninger og angrebsforsøg fra hackere. De fleste ved det bare ikke. Det gælder også hjemmearbejdspladser, vores private PC’ere, Mac, Unix og Linux computere m.f. I vores hosting centre bliver vi scannet milliarder af gange årligt. En del er lovlig trafik, men hovedparten er botnets, der scanner for sikkerhedshuller.

Her forsøger mange at sikre sig ved at scanne sine datalagringssystemer indefra. hvilket er fint, men det giver ikke et billede af riskoen for hackerangreb udefra. Man bør scanne udefra og ind. Det er her ICARE Security A/S kommet ind i billedet. Vi er leverandør af 7 af de 10 markedsledende pentest-systemer i verden. Vi pentester virksomheder dagligt og sammen med vores partnere er, der tale om milliarder af scanninger hver måned.

One stop shopping til hjemmearbejdspladser, serverrum, hosting center og cloud udbydere

ICARE Security A/S leverer produkter og ydelser inden for sikker server-hosting, cloud-computing, kryptering, datasikkerhed, firewall’s, analyse og rådgivning. Vi beskytter og krypterer data mod hackerangreb, herunder: spionage, ransomware, medarbejderhævn og hærværk, virus, malware og phishing og tilbyder MFA til alle medarbejdere og administratorer med f.eks. SSO unisone login kontroller og USB ansigt, iris eller fingeraftrykslæser.

Vores primære forretningsområder:

 • At forhindre industrispionage, ransomware og medarbejderhævn ved usynlig backloging, usynlige loginsteder samt at sørge for ikke hackbare servere, arbejdsstationer og hjemmearbejdspladser.
 • Tilbyde SSO og MFA-hardware, -software og sikring af DEVKIT og API adgang til vore forhandlere og partnere
 • Levere state-of-the-art kryptering med et “flydende” nøglecenter som du ikke selv kan kontakte med lokal ekstern backup.
 • Forhandling med ransomware-gidseltagere (Hvis ikke vi kan dekryptere, hvilket vi i øvrigt kan i 80% af alle tilfælde) og lukke de sikkerhedshuller, der blev benyttet af hackerne.
 • Landsdækkende Server Hosting Center ydelser
 • Udleje vores whitehat-hackere til at udføre pentest.

Vi har flere års erfaring med server hosting centre, banker, forsikringsselskaber, kreditkort udbydere, kryptering og datasikkerhed. Vores medarbejdere har siden 1992 arbejdet med datasikkerhed og vi er eneleverandør i Danmark på verdens førende produkter inden for sikring af it-infrastruktur.

ICARE Security A/S er stiftet af Michael Rasmussen og Henning Sand Sørensen og har kontor i Herlev, Ringsted og Aarhus samt kontorer og udviklingscenter i Tyskland (Hannover og Hamburg), Ukraine (Kiev og Odessa), Kenya (Nairobi) og servicekontorer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tyskland.

Mød ledelsen af sikkerhedsfirmaet

billede-1-4

Henning Sand Sørensen, CEO har i 25 år arbejdet med profilering af mennesker og adfærd i forhold til kompetenceudvikling og rekruttering i forskellige sammenhænge og organisationer. Udgangspunktet har været en lederkarriere som officer i Forsvaret, med leder- og organisationsudvikling på Forsvarsakademiet og efterfølgende som konsulent i et ledende konsulenthus. Herudover har Henning rekrutteret højtuddannede profiler fra ind- og udland til en række store virksomheder i Danmark. Henning er et stærkt kort, når det handler om organisationsudvikling. Desuden er han certificeret i en lang række personlige udviklingsværktøjer såsom Lean og Prince2.


Michael Rasmussen Valiantin, President har 25 års erfaring som CEO, President samt projektleder for nogle af de største virksomheder i verden. Han har erfaring med ransomware, patenter, design, outsourcing, team sourcing. Siden 1992 har jeg som en af de første i Danmark drevet Server Hosting Centre og er derfor en kapacitet ved opbygning af hybride Cloud løsninger, og for at sikre drift- og server systemer for bl.a. 18 af de 20 største virksomheder i Danmark. Jeg kan fungere som Sikkerheds- eller IT Chef til leje eller konsulent. Jeg er medstifter af bl.a. iCare.dk, Video A/S, Innovation Support A/S, Rekrutteringsfirmaet.dk, Agiludvikling A/S og Michael.dk.


billede-1-29

Peter Andersen, Bestyrelsesformand har været Major/Chaplain i mange af Danmarks brændpunkter i udlandet og ofte været tæt på krigens midtpunkter og arbejdet i USA, Asien og Mellemøsten. Med en baggrund indenfor HR og formidling har Peter en menneskeindsigt med leder og undervisningsevner. Peter arbejder som officiel Bestyrelsesformand hos os og har til daglig ansvaret for kontrakter og leverandører for ICARE SECURITY A/S og er til daglig beskæftiget i vor Herlev afdeling. Peters store interesse og ambition er også at organisationer og grupper trives og udvikles. Så derfor har Peter et helt særligt omsorgsgen for trivsel og glæde.


billede-1-7

Leah Wambui, CSO, CEMEA er vor svenskboende Support og HR medarbejder med ekspertise i HR, Headhunting og ledelses- og kandidatudvælgelse. Dette gælder for danske og udenlandske kandidater, samt for vor udviklingsafdeling i Ukraine (Kiev og Odessa) samt i fødelandet Kenya nær Nairobi. Derudover Leah leverandør af vore attraktive krypteringssystemer til Cloud, SSD og SAN systemer eller Raid systemer. Systemerne leveres med 5 års garanti og gratis livstidssupport. Nutidens krypteringssystemer er sikre fordi de ikke kan hackes og hvis data forsvinder kan de ikke dekrypteres. Systemerne kan nemt sammenkobles, udvide eller kombineres med et Cloud lager med lokal Server Hosting også kaldet Hybride cloud-løsninger.


billede-1-5

Peter Elsner, MSc, PhD, Senior Consultant har en MSc og en PhD i biokemi/cellebiologi fra hhv. SDU og KU. Derudover er Peter CDPA (Certificeret Dansk Patent Agent fra DIFI) og Diploma Craft Brewer fra Scandinavian School of Brewing. Peter har 12 års forskningserfaring fra KU og Novo Nordisk A/S indenfor farmaceutisk relaterede områder, såsom in vitro-modeller til test af lægemiddelkandidater og lægemidler. Derudover har Peter 13 års erfaring med IPR, herunder 5 år som Senior Examiner ved myndighederne og resten som Patent Attorney i fri praksis. De tekniske områder har været kemi, bioteknologi, fødevarer og diagnostik. Peter har ekspertise inden for udvikling af IPR-strategier, samt med de mange trin, som eksekvering af denne udgør.


aarhus-rekruttering

Vera Sand Sørensen, Bsc. Informatik har en baggrund i en B.Sc. i Informatik og har ansvar for al drift, og at sikre, at vores virksomheds computersystemer fungerer effektivt og korrekt. Som IT-konsulent, dækker Vera en bred vifte af opgaver omkring infrastruktur på IT og mobilplatforme samt API’s. Vera håndterer områder indenfor informationsteknologi, fra rådgivning til intern drift og server hosting outsourcing med partnere og kunder. Vera’s kernekompetence omsorg for kundens behov og en dedikation til det bedste valg. Hun er god at finde til løsninger, der er funderet i omfattende viden og teknisk indsigt.


Producenter og Partnere

Scroll to Top