ICARE

ICARE leverer sikkerhedsløsninger til offentlige og private virksomheder og arbejder efter flere sikkerhedsprincipper heriblandt Security Information and Event Management (SIEM). Vi anbefaler kryptering for at undgå de mange Ransomware-angreb. Vi usynliggør alle loginsteder, tilbyder kryptering af hukommelse, USB, datalagringssystemer, anti-phisingmails add-ons samt adgang til SSO API gateways. Dermed vil forsøg på angreb fra cyberkriminelle ikke lykkes med de brute force-metoder, som i dag anvendes. For når data er krypteret kan de ikke kopieres, slettes eller flyttes. Det samme gælder for backup systemerne, også selvom der er tale om sikkerhedshuller i operativsystemer eller applikationer.

Indefra eller udefra – hvad er bedst?

Virkeligheden er at alle virksomheder og organisationer er dagligt udsat for scanninger og angrebsforsøg. Det er her ICARE kommet ind i billedet. Mange sikre sig ved at scanne sine datalagringssystemer indefra. hvilket er fint, men det hindrer ikke angreb udefra. Man bør scanne udefra.

Alt til jeres Hosting Center eller Cloudløsning

ICARE leverer produkter og ydelser inden for sikker server hosting, cloud-computing, kryptering, datasikkerhed, firewall’s, analyse og rådgivning. Vi beskytter og krypterer data mod spionage, ransomware, medarbejderhævn og hærværk, virus, malware og phishing og tilbyder MFA til alle medarbejdere og administratorer, f.eks. SSO unisone login kontroller og USB iris eller fingeraftrykslæser.

Kryptering forhindrer kryptering

Ved at kryptere backup og alle lagringssystemer, hvad enten det er SAN, Backup, SSD, Ram eller Deduplikering, opnås det at ransomware ikke kan kryptere det. Krypterede og eventuelt stjålne data i forbindelse med sikkerhedshuller forbliver krypterede og kan ikke dekrypteres uden nøglen. Dermed kan ingen åbne dine filer. Heller ikke på Darkweb.

Vores primære forretningsområder:

  • Hindre industrispionage, ransomware og medarbejderhævn ved usynlig backloging, usynlige loginsteder samt sørge for ikke hackbare servere, arbejdsstationer og hjemmearbejdspladser.
  • Tilbyde SSO og MFA-hardware, -software og API adgang til disse.
  • Levere state-of-the-art kryptering med flydende nøglecenter med lokal backup.
  • Forhandling med ransomware-gidseltagere og få de sikkerhedshuller, der blev benyttet (Hvis ikke vi kan dekryptere, hvilket vi i øvrigt kan i 80% af alle tilfælde).
  • Udleje vores whitehat-hackere til penetrationstest eller formidling til penetrationstest. Pentest, som det oftest bliver benævnt, bør være obligatorisk hver måned eller løbende via vores abonnementer.

Vi har flere års erfaring med Server Hosting Centre, banker, forsikringsselskaber, kreditkort udbydere, kryptering og datasikkerhed. Vores medarbejdere har siden 1992 arbejdet med datasikkerhed og vi er eneleverandør i Danmark på verdens førende produkter inden for sikring af it-infrastruktur og arbejdspladser.

ICARE er stiftet af Michael Rasmussen og Henning Sand Sørensen og har kontor i Herlev, Næstved og Aarhus.

Ring gerne 3197 1111 og hør hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

Scroll til toppen