Kundeoplevelse

Skab gode kundeoplevelser

Igangsæt en sikker acceleration af digital transformation og kundeoplevelser gennem moderne identitet

Få vigtig indsigt fra Okta-BeyondID kunder, når de beskriver, hvordan en moderne identitet hjælper dem med at tilpasse sig udfordringerne i en digital verden.

Artiklen fokuserer på, hvordan man fremskynder forretningstransformation på en måde, der holder cybersikkerhed og fremragende digitale oplevelser som topprioriteter. Lær om hver digital transformationsrejse, da vi dækker både almindelige og unikke udfordringer, køreplaner, strategi og succeser og erfaringer.

Sådan opnår du Zero Trust Data Protection i skyen

Zero Trust Data Protection er en kritisk byggesten i en ægte SASE-arkitektur (Secure Access Service Edge). Som en kritisk byggesten i en ægte SASE-arkitektur leverer Zero Trust Data Protection sikkerhed baseret på kontekst og løbende risikostyring, så kontrolelementer til adgang til adgang kan defineres ud fra datafølsomhed, apprisiko, risiko for brugeradfærd og andre faktorer.

Deltag Netskope og Anthem at lære, hvorfor databeskyttelse handler om kontekst, og hvordan man administrerer dataadgang baseret på, hvem brugeren er og hvad brugeren forsøger at gøre. Vi undersøger, hvordan du anvender Zero Trust-principper til at opdatere ineffektive tilgange til DLP, beskytte data i skyen og foretage de rigtige investeringer for at opnå den mest effektive SASE-arkitektur til netværk og sikkerhed.

Den eksterne arbejdsplads

VMware Workspace ONE® leverer i samarbejde med Okta de bedste funktioner i klassen, der kræves til nutidens arbejdsstyrke, der arbejde eksternt firmeadressen.

Lever en oplevelseshub med forenklede fjernmedarbejder onboarding, selvbetjening og medarbejderarbejdsgange og ved hjælp af Faktorbaseret Enhedshåndtering kan du sikre den på ethvert enheds-operativsystem og tilmeldingstype for en verden, der ikke er tillid til den.

Forankring af digital tillid med ægte identitet

Virkelige historier om, hvordan organisationer rundt om i verden genopbygger tillid online. Nu mere end nogensinde er digital tillid det der får verden til at hænge sammen, fordi den globale pandemi har skabt et dramatisk skift til online tilværelse. Samtidig er den digitale transformation accelereret og det, der startede som strategiske planer, blev pludselig implementeret fra den ene dag til den anden.

Oven i alt dette er cyberkriminelle blevet mere og mere aktive og innovative og dermed mindsket tilliden til online at forankre brugernes digitale tilstedeværelse til deres virkelige identitet.

Kombinationen Okta og OneTrust for at tjene Audience Trust Gennem Consent Management

Ved at udnytte Okta og OneTrust den digitale kundeoplevelse forbedredes. Fra websitecookies til mobilapplikationssamtykke sikrer, at reglerne om beskyttelse af personlige oplysninger bliver oveholdt, samtidig med at kundernes datavalg respekteres.

Sikkerhedsansvarliges rolle i opbygningen af kundetillid

Mens organisationer fremskynder deres digitale transformationer i et hidtil uset tempo, bidrager den stejle stigning i brud på datasikkerheden og spredningen af mis-information gradvist til udhulingen af kundernes tillid.

Fremtidssikre din mobile arbejdstagerstrategi er afgørende.

Fjernarbejde er kommet for at blive og tendensen vil formentligt kun forstærkes. Det er tid til at blive seriøs om at behandle fjernadgang som et primært middel til at få adgang til virksomhedens ressourcer, hvilket gør sikkerhed og slutbrugeroplevelse kompromitterer urealistisk.

Fremtidssikring af din mobile medarbejderstrategi er kritisk – men med ægte ZTNA (Zero Trust Network Access) og Digital Experience Management (DEM) omdefinerer Palo Alto Networks cloud-leveret sikkerhed til den næste generation af mobilt arbejde.

Kilde: CSO

Scroll to Top