SMB's

Microsoft Azure lancerer DDoS IP-beskyttelse til SMB’er

DDoS (Distribueret Denial of Service) IP Protection til SMB’er er designet til at levere distribueret denial of service-beskyttelse i virksomhedsklassen til en pris, der er attraktiv for små og mellemstore virksomheder.

Microsoft udvider Azure DDoS Protection-familien med et nyt produkt, der fokuserer på små og mellemstore virksomheder (SMB’er). Produktet, DDoS IP Protection for SMB’er, blev annonceret på Microsofts Ignite-konference og er nu i offentlig prøveversion.

DDoS IP Protection for SMB’er er designet til at levere DDoS-beskyttelse i virksomhedsklassen til en pris, der er attraktiv for SMB’er, sagde Microsoft. Med det nye produkt har Microsofts Azure DDoS Protection-familie nu to programmer, DDoS IP Protection til SMB’er og DDoS Network Protection til virksomheder.

DDoS-beskyttelse til SMB’er

DDoS IP-beskyttelsen til SMB’er kan bruges til at beskytte selv en enkelt offentlig IP-adresse. Det leverer de samme tjenester, som større organisationer bruger, sagde Microsoft.

Det nye produkt kan hjælpe virksomheder med at forsvare sig mod L3/L4 DDoS-angreb med always-on-overvågning og adaptiv tuning designet til at sikre, at applikationen altid er beskyttet. Dette sikrer også, at alle kunder, der bruger offentlige IP’er på Azure, er beskyttet.

L3/L4-angreb repræsenterer volumetriske niveauer af DDoS-angreb. L3 er et angreb på netværksinfrastrukturen, og L4 er et angreb på virksomhedens transportlagsinfrastruktur.

Det nye produkt tilbyder trafikovervågning, automatisk afhjælpning af angreb, integration med firewallmanageren, afhjælpningsrapporter og flowlogfiler, Azure Sentinel-dataconnectoren og projektmapper.

Virksomhedsversionen af produktet inkluderer omkostningsbeskyttelse, en rabat på firewall til webapplikationer og DDoS-understøttelse af hurtig reaktion – som ikke er tilgængelig i SMB-klassen.

SMB’er kan aktivere IP-beskyttelse via Azure Preview-portalen eller via PowerShell.

Azure DDoS Protection integreres med andre Azure-tjenester for at få beskeder, målepunkter og indsigt i realtid.

Produktet kommer til en fast pris på $ 199 pr. måned for hver beskyttet offentlig IP-ressource uden yderligere variable omkostninger. Fakturering for IP-beskyttelse træder i kraft den 1. februar 2023.

Azure Firewall Basic er også rettet mod SMB’er

Microsoft har udvidet sit sikkerhedstilbud til SMB’er. I sidste måned på Ignite annoncerede Microsoft også Azure Firewall Basic, designet til at levere netværksfirewalls i virksomhedsklassen til SMB’er. Det er en cloud-native firewall, der tilbyder indbygget tilgængelighed og cloud-skalerbarhed for at beskytte ressourcerne inden for en virksomheds virtuelle netværk, sagde virksomheden.

Produktet giver SMB’er netværksfirewallfunktioner, som L3-L7-filtrering af øst-vest og nord-syd-trafik med indbygget trusselsintelligens for at blokere ondsindet trafik.

Azure firewall integreres med andre Azure-tjenester som Microsoft Sentinel og Microsoft Defender for Cloud og hjælper med at få mere synlighed i miljøet og identificere og reagere hurtigt på trusler, sagde virksomheden.

Med to introduktioner, der sigter mod SMB’er, ser det ud til, at Azure målretter mod sektoren for små og mellemstore virksomheder mere aggressivt.

“Disse to nye produkter til SMB-kunder enterprise-grade netværksfirewall og DDoS-beskyttelse til et lavere prispunkt. Ved at udrulle Azure Firewall Basic og aktivere DDoS IP-beskyttelse på firewallens offentlige IP, kan kunderne drage fordel af begge tjenester,” sagde virksomheden i en blog.

DDoS-angreb øges

DDoS-angreb er et af de største sikkerhedsproblemer for applikationer i skyen og stiger i kompleksitet og hyppighed baseret på udviklende udfordringer i cybersikkerhedslandskabet. Alle virksomheder, inklusive SMB’er, er påvirket af den nylige stigning i DDoS-angreb.

Den næstmest anvendte form for cyberangreb var DDoS sidste år, ifølge Den Europæiske Unions Agentur for Cybersikkerhed. I mellemtiden blev det største DDoS-angreb nogensinde lanceret i Europa i juli 2022 mod en europæisk kunde hos Akamai, der brugte sin Prolexic-platform. Angrebet ramte et højdepunkt på 853.7Gbps og 659.6Mpps (megapackets per sekund) over 14 timer.

Forskning fra Kaspersky viste, at DDoS-angreb steg med næsten 50% (47.87%) i tredje kvartal i år sammenlignet med tredje kvartal sidste år. Cybersikkerhedsfirmaets DDoS Intelligence-system opdagede 57,116 DDoS-angreb i tredje kvartal i år.

Kilde: CSO

Foto:

Scroll to Top