Blur business close up code

10 bedste anti-phishing-værktøjer og -tjenester

Phishing er fortsat en af de primære angrebsmekanismer for hackere for at igangsætte deres handlinger, for det meste fordi phishing-angreb er trivielle at starte og vanskelige at beskytte fuldt ud mod. Nogle phishing-angreb er rettet mod kunder snarere end medarbejdere, og andre sigter simpelthen mod at skade virksomhedens omdømme snarere end at kompromittere dine systemer. En nøglefaktor i at beskytte virksomheden mod phishing er at forstå dine sårbarheder, afveje den potentielle risiko for din virksomhed og beslutte, hvilke værktøjer der giver den bedste beskyttelse, der matcher forretningsbehovet. phishing er vellykket

De fleste phishing-angreb handler mindre om teknologien og mere om social engineering. Det er forbløffende, hvor let mennesker manipuleres, når følelser udløses. Mange moderne phishing-e-mails spiller på empati eller frygt eller fremsætter endda fjendtlige beskyldninger for at udløse et vredt svar.

En anden grund til, at phishing er så vellykket og populært, er, at det kan bruges til at forstyrre et mål på flere forskellige måder – for eksempel ved at påvirke menneskelig produktivitet ved at kræve, at medarbejderne manuelt validerer meddelelsesindhold eller involverer virksomheds-it eller kompromitterer finansielle konti eller virksomhedssystemer (ofte fører til ransomware-angreb). På bagsiden er phishing svært at forhindre på grund af risikoen for, at falske positiver forstyrrer legitim forretningskommunikation.

Sådan beskyttes virksomhed mod phishing

En stor del af at beskytte virksomheden, medarbejderne og kunderne mod phishing-angreb er ved at udnytte branchestandarder og implementere best pracsis, når det er muligt. Standarder som Sender Policy Framework (SPF), DomainKeys Identified Mail (DKIM) og Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance (DMARC) er alle beregnet til at bekæmpe udbredelsen af SPAM ved at tillade modtagende e-mail-servere at godkende de servere, de modtager mail fra. Sagt på en anden måde er målet med disse standarder at sikre, at mailservere, der hævder at sende på vegne af dit domæne, er autoriseret til at gøre det. Hver af disse standarder er baseret på DNS og er relativt ligetil at implementere.

Sandsynligvis fås e-mail via en tjenesteudbyder som Google eller Microsoft, og denne service inkluderer opdateret implementering af disse standarder. Professionelle e-mail-tjenester giver allerede et vist niveau af beskyttelse mod phishing, men de er langt fra perfekte.

En større angrebsmetode er rettet mod at stjæle information gennem lavteknologiske metoder såsom e-mail-svar. Værktøjer som indholdspolitikker, der er tilgængelige i produktivitetstjenester til virksomheder som Microsoft 365, Google Workspace og endda som et tredjepartsværktøj fra flere leverandører, er uvurderlige for at forhindre, at denne form for angreb når en vellykket afslutning. Indholdspolitikker hjælper med at automatisere identifikationen af vigtige informationstyper som kreditkort- eller bankkontonumre, personnumre og andre oplysninger, der skal beskyttes nøje, og forhindre, at disse oplysninger sendes uden for organisationen.

Den største risiko, der stammer fra phishing-angreb for de fleste virksomheder, er systemkompromis, der i sidste ende resulterer i økonomisk eller datatab (eller endda ransomware). Som sådan skal den primære forsvarsmekanisme være en stærk form for multifaktorautentificering (MFA) og godkendelsesstandarder såsom Fast Identity Online v2 (FIDO2) eller Web Authentication (WebAuthn). Ideelt set bør virksomheder tage MFA et skridt videre og indføre adgangskodefri godkendelse ved hjælp af nul tillid. Moderne godkendelsesstrategier som risikobaseret godkendelse og SAML (Security Assertion Markup Language) er også effektive værktøjer til at forhindre, at det værst tænkelige scenarie opstår på grund af et vellykket phishing-angreb. Hver af disse komponenter har en rolle at spille i din organisation, men fordelene er todelte: skaden fra en kompromitteret adgangskode minimeres (hvis den ikke udryddes), og systemer er på plads for at kunne analysere godkendelsesforsøg og reagere på kompromitterede legitimationsoplysninger i realtid.

De bedste anti-phishing-værktøjer

Der findes en række forskellige værktøjer, der kan hjælpe med at beskytte virksomheden mod de typer trusler, som phishing-angreb udgør for organisationen. Halvdelen af kampen handler om at vide, hvilke løsninger der er tilgængelige, og hvordan de kan være med til at beskytte virksomheden og dermed medarbejdere og kunder.

1. Avanan

Avanan tilbyder anti-phishing-software til cloud-hostet e-mail, der binder sig til ens e-mail-udbyder ved hjælp af API’er til at træne deres AI ved hjælp af historisk e-mail. Tjenesten analyserer ikke kun meddelelsesindhold, formatering og headeroplysninger, men evaluerer eksisterende relationer mellem afsendere og modtagere for at etablere et tillidsniveau.

2. Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel er et andet værktøj, der udnytter API’er til mailudbydere til at beskytte mod phishing samt kompromis med forretnings-e-mail (BEC). Fordi kompromitterede e-mail-konti har tendens til at føre til flere phishing-forsøg eller yderligere kontobaserede angreb, har Barracudas fokus på at minimere yderligere skade som følge af et vellykket phishing-forsøg mere værdi end udelukkende at stole på forebyggelse. Barracuda giver også brandbeskyttelse og forebyggelse af domænesvindel gennem DMARC-analyse og rapportering.

3. BrandShield

BrandShield fokuserer udelukkende på at beskytte virksomhedsbrand og -ledere. Identificering af phishing-angreb (via e-mail, sociale medier eller andre medier), der udnytter brand eller navnene på lederne, er kun en komponent i BrandShields portefølje. BrandShield overvåger også internettet for useriøse websteder, der bruger virksomhedens brand, samt markedspladser som Amazon, hvor fysiske forfalskninger af ens produkter kan dukke op til salg.

4. Cofense PDR

Cofense PDR (Phishing Detection and Response) er en administreret tjeneste, hvor både AI-baserede værktøjer og sikkerhedsfagfolk udnyttes i fællesskab til at identificere og afbøde phishing-angreb, når de sker. Administrerede tjenester kan være en god mulighed, hvis du har brug for at maksimere beskyttelsesniveauet, da de kan være mere effektive end endda at ansætte et fuldtidsteam til at håndtere phishing-forebyggelse, da teamet for administrerede tjenester er i stand til at evaluere trusselsdata fra alle de virksomhedssystemer, de beskytter.

5. RSA-svindel

RSA FraudAction anti-phishing-tjenesten kommer naturligvis fra et af de store navne inden for netværkssikkerhed, og listen over tilbudte funktioner er, hvad du ville forvente af en tung hitter. Anti-phishing-tjenesten er en administreret tjeneste som det, Cofense tilbyder, og RSA bringer funktioner som nedlukning af websteder, retsmedicin og valgfri modforanstaltninger såsom strategisk at reagere på phishing-forsøg med plantede legitimationsoplysninger for at spore angrebskæden og reagere i overensstemmelse hermed.

6. IRONSCALES

IRONSCALES er en e-mail-sikkerhedsplatform, der søger at styrke eksisterende e-mail-system gennem dynamisk detektion og analyse: blokering, flagning eller blot tilføjelse af et banner til potentielt mistænkelig e-mail. IRONSCALES tilbyder også slutbrugeruddannelse med fokus på e-mail-sikkerhed og generel bevidsthed, hvilket hjælper med at styrke virksomhedens forsvar mod kernen i phishing: social engineering-angrebet.

7. KnowBe4

KnowBe4 kan prale af et af de største navne inden for hacking (Kevin Mitnick) som deres Chief Hacking Officer. Mange af Mitnicks bedrifter var centreret omkring social engineering, og deres forretning afspejler det ved at fokusere på at gøre det muligt for medarbejderne at træffe bedre beslutninger gennem uddannelse. Ud over deres bedst bedømte bevidsthedstræning tilbyder KnowBe4 også PhishER, som er en SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response), der er centreret omkring phishing-forsøg: gør det muligt for dit sikkerhedsteam at reagere mere effektivt på e-mail-baserede trusler mod ens organisation.

8. Mimecast

Mimecast tilbyder flere værktøjer til beskyttelse mod phishing-forsøg, herunder funktioner, der registrerer ondsindede links og vedhæftede filer, der fjerner dem eller gør dem sikre ved hjælp af avancerede metoder som sandboxing. Mimecasts evne til at forhindre kodebaserede angreb initieret via phishing-e-mails eller mere sofistikerede metoder som QR-koder ved at åbne links i Mimecast-skyen, forenkle implementeringsprocessen og sikre, at forebyggelsesværktøjer altid opdateres til blødningsalderen.

9. Microsoft Defender til Office 365

Microsoft Defender til Office 365 bringer lignende funktioner som nogle af de andre værktøjer på denne liste: brugertræning, phishing-detektion og forebyggelse, retsmedicinsk og rodårsagsanalyse og endda trusselsjagt. Fordi Defender simpelthen er en tilføjelse til Office 365, er den integreret tæt uden at skulle konfigurere den oprindelige integration. Microsoft tilbyder også forudindstillede sikkerhedspolitikker, som du kan tilpasse til dine behov; understøtte håndhævelse, brugernes mulighed for at tilsidesætte og spore politikændringer over tid. Denne service har særlige fordele for Office 365-kunder og særlige ulemper for alle andre.

10. Valimail

Valimail bør være af interesse selv for it-butikker med lidt eller intet budget. Valimails DMARC-tilbud fører en gennem konfigurationen af DMARC til egne e-mail-domæner og aggregerer og genererer derefter daglige DMARC-rapporter. At få denne synlighed i e-mail-godkendelse kan hjælpe med hurtigt at identificere yderligere afsendere, der kan være legitime, potentielt føje dem til din DMARC-konfiguration og derefter øge håndhævelsen for at forhindre uautoriseret e-mail-smedning af dit domæne. Det bedste er, at Valimail tilbyder deres DMARC-værktøjer gratis. Den anden tjeneste, Valimail tilbyder, er Amplify, som letter implementeringen af BIMI-standarden (Brand Indicators for Message Identification), som tilføjer et firmalogo til e-mail, der stammer fra din organisation, hvilket viser, at afsenderen er godkendt og gyldig. BIMI tilføjer ikke kun et lag af raffinement til din e-mail-konfiguration, det forbedrer tilliden til e-mails, der kommer fra ens domæne både til modtagelse af servere og i sidste ende modtageren.

Kilde: CSOonline

Foto: Pexels

Scroll to Top