Sikring af infrastruktur, servere, pc, imac m.v.

ICARE har et hold af specialister, som arbejder enten internt eller freelance og vi sætter holdet, der passer til opgaven. Det kan være rådgivning om sikkerhed og grundlæggende foranstaltninger, såsom overvågning af alle daglige ændringer og redigeringer. Vi benytter moderne teknikker og vi betragtes alle som whitehat-hackere.

Første respons når vi bliver bedt om hjælp er at sikre alle data og allerede skete handlinger på servere og klienter. Dernæst udskifter vi alle login procedurer og loginområder patches med et overvåget SSO login, der ikke ligger, hvor det ellers plejer at ligge. Dernæst opbygges forsvaret baseret på simple og i øvrigt kendte forsvarsteknikker, som også anvendes af USA’s offentlige institutioner herunder deres militær, FBI/NSA/CIA og Det Hvide Hus.

ICARE er autoriseret MSP og SIEM totalleverandør af:

 • Kryptering af computere, hjemmearbejdspladser, servere og cloudløsninger samt SAN/SSD løsninger, Backup og deduplikering m.v.
 • Konsulent leverancer, Gidselsforhandler samt Whitehack hackere.
 • RED TEAMS og Forensic Softwareanalyse i forhold til hackingsager eller hackingkriminalitet.
 • Penetrationstest 7i1 (Pentest, APPTest, Dast systemer m.v.) Sikkerhedssoftware, Antiphising, Antispam, Antivirus, Antispam og Anti Ransomware løsninger
 • Løsninger til at overvågning mod spionage, medarbejdersabotage, medarbejderkriminalitet og Ransomware medskyldige
 • Sikkerhed på websteder bl.a. med usynliggørelse af alle loginsteder, firewall m.v. og låsning af filer/data og kryptering
 • Sikring af samt overvågning af IOT, IIOT, Edge Computing samt industrielle Scada, PLC, SRO løsninger m.v.

Indefra eller udefra – hvad er bedst?

Virkeligheden er, at alle virksomheder og organisationer i Danmark er dagligt udsat for scanninger og angrebsforsøg. De fleste ved det bare ikke. Det gælder også hjemmearbejdspladser, vore private PC’ere, Mac, Unix og Linux computere m.v.

Det er her ICARE kommet ind i billedet. Mange sikre sig ved at scanne sine datalagringssystemer indefra. hvilket er fint, men det hindrer ikke angreb udefra. Man bør scanne udefra. ICARE er leverandør af 7 af de 10 ledende penetrationstest (PENTEST) systemer i verden. Vi pentester virksomheder dagligt, og sammen med vore partnere er der tale om milliarder af scanninger hver måned.

Overvågning og detektering

ICARE råder over hardware og software, der kan finde malware, ransomware, virus eller bots (sovende robot netværk). Vi kan overvåge netværkstrafik, filstatus, skjulte slettede data, systemfiler samt servere og klienter. Normalt kan malware slette indhold i logfiler, så derfor ser vi på de andre spor, hvor vi tillige overvåger den nuværende trafik og sammenholder disse. Det vigtige er ikke, hvad der ER sket, men hvad der IKKE er sket. Endelig scanner vi alle filer, skjulte som åbenbare, der kan være inficeret.

Bestil online penetrationstest på dine domæner, IP adresser eller lokale netværk

ICARE er Whitehat hackere på kontrakt

ICAR bruger netværksovervågning og analysere trafikken, sammenligner med MAC adresser kontra reelle IP adresser og scanner selv alle porte hele tiden. Malware åbner dog kun porte på bestemte tidspunkter og dem vil vi gerne kende. Samtidigt hacker vi aktivt din virksomhed udefra, for at finde huller og kende svaghederne. Udefra kan vi patche sikkerhedshullerne og selv installere autosetups der lukker for en udnyttelse.

Når vi hacker din virksomhed sker det naturligvis kun efter en skriftlig aftale og i en angiven periode. Normalt behøver vi ikke mere end 14 dage og trækker ikke data ud, men sender en liste med links til, hvor vi har plantet flag med vores signatur “ICARE has been here. Phone: +45 31971111” som en JPG fil.

Når vi finder fejl, finder vi den optimale løsning, som samtidigt umuliggør kendte og ukendte sikkerhedsbrister, før nogen får kopieret dine data eller installeret malware eller ransomware. Det handler om, at ingen kan få data ud af dit netværk og hvis det sker fra medarbejdere kan dokumentationen benyttes juridisk for en domstol.

ICARE er opdateret på alle nyheder fra rigtig mange kilder, herunder vores leverandører, forskellige hacker-forums, de nationale sikkerhedsagenturer i forskellige lande inklusiv Enisa (EU), PET, FE, NSA (USA). Desuden er vores erfaring bred, da vi som et samvirke af freelancere pt. tæller 14 personer i alderen 20-32 år. Yderligere har vi erfaring med Server Hosting Centre i Danmark og på Island, DDOS angreb, ICS, Scada, protokolanalyse, ethernet, arp, scannere, overvågningssoftware og suiter til præventiv behandling og aktive hackersuites som kan købes på nettet.

ICARE SECURITY A/S tilbyder:

 • Vore partnere og ICARE er leverandør af eksperter i Ransomware, virus og malware. Vi er certificerede eksperter i LAN/WAN/SAN systemet og vi kan bistå politiet med kopier og lave forensics-rapporter for opklaring af hændelsesforløb.
 • Pentest = Penetrationstests (WhiteHat Hacker)
 • Almindelige sikkerheds- og compliance-tests i alle miljøer tilsluttet LAN/WAN
 • Analysere værtøjer, der er anvendt til flytning
 • Rådgivning om hackingteknikker og sikring af servere generelt
 • Er du udsat for ransomware forsøger vi at lave dekryptering med gældende og helt nye værktøjer
 • Vores leverandører er verdens største sikkerhedsleverandører, som i øvrigt leverer til virksomheder og stater hvor sikkerhed er vigtigst.
 • For mere information ring på: 31971111

Exit mobile version