Site icon Ransomware, Kryptering, DeKryptering, Malware og Penetrationstest

Sikkerhedsfirmaet ICARE SECURITY A/S

ICARE Security A/S er et danskejet sikkerhedsfirma der er dedikeret til IT sikkerhed.

Vi er en MSP og MSSP der leverer sikkerhedsløsninger til offentlige og private virksomheder. Vi er leverandør af konsulenter, tjenester, software, whitehat hackere og penetrationstests. Ydelserne ligger indenfor hardware og software som leverandør af:

Vi anbefaler kryptering for at undgå Ransomware-angreb, Dernæst Backup af Backuppen og et SIEM system til at håndtere truslerne.

Vore løsninger benyttes af bl.a. Department of Defence, US Airforce, FBI, CIA, NSA, Det Hvide Hus, Nasa, Nato, UN, OECD, Google, Amazon, Cisco, Microsoft, Intel, AMD, Nvidia, HP, IBM, Samsung, Apple, Visa og Mastercard.

Vi kan usynliggøre alle loginsteder, porte og tilbyder kryptering af hukommelse, USB, datalagringssystemer, anti-phisingmails add-ons samt adgang til SSO API gateways. Dermed vil forsøg på angreb fra cyberkriminelle ikke lykkes med de brute force-metoder, DDOS ransomware trusler og mappescanninger som i dag forårsager 96% af alle dataindbrud. Vi har også et REDTEAM for at forebygge og rykker ud når skaden er sket.

Når dine data er krypteret, kan de ikke kopieres, slettes eller flyttes. Normalt er det nok at kryptere dokumentmapper, billeder, patenter og beskytte reg. databaser og almindelige databaser. Det samme gælder for backupsystemerne, også selvom der er tale om sikkerhedshuller i operativsystemer eller applikationer.

ICARE er autoriseret totalleverandør af:

Kryptering forhindrer kryptering

Ved at kryptere backup og alle lagringssystemer, hvad enten det er SAN, Backup, SSD, Ram eller Deduplikering, opnås det at ransomware ikke kan kryptere det. Krypterede og eventuelt stjålne data i forbindelse med sikkerhedshuller forbliver krypterede og kan ikke dekrypteres uden nøglen. Dermed kan ingen åbne dine filer. Heller ikke på Darkweb.

Virkeligheden er, at alle virksomheder og organisationer i Danmark er dagligt udsat for scanninger og angrebsforsøg. De fleste ved det bare ikke. Det gælder også hjemmearbejdspladser, vore private PC’ere, Mac, Unix og Linux computere m.v. I vore hosting centre er vi scannet milliarder af gange årligt. En del er lovlig trafik og hovedparten er botnets der scanner for sikkerhedshuller m.v.

Det er her ICARE kommet ind i billedet. Mange sikre sig ved at scanne sine datalagringssystemer indefra. hvilket er fint, men det hindrer ikke angreb udefra. Man bør scanne udefra. ICARE er leverandør af 7 af de 10 ledende penetrationstest (PENTEST) systemer i verden. Vi pentester virksomheder dagligt, og sammen med vore partnere er der tale om milliarder af scanninger hver måned.

Onestop Shopping til Hjemmearbejdspladser, Serverrum, Hosting Center og Cloud udbydere

ICARE leverer produkter og ydelser inden for sikker server hosting, cloud-computing, kryptering, datasikkerhed, firewall’s, analyse og rådgivning. Vi beskytter og krypterer data mod spionage, ransomware, medarbejderhævn og hærværk, virus, malware og phishing og tilbyder MFA til alle medarbejdere og administratorer, f.eks. SSO unisone login kontroller og USB ansigt, iris eller fingeraftrykslæser.

Vores primære forretningsområder:

Vi har flere års erfaring med Server Hosting Centre, banker, forsikringsselskaber, kreditkort udbydere, kryptering og datasikkerhed. Vores medarbejdere har siden 1992 arbejdet med datasikkerhed og vi er eneleverandør i Danmark på verdens førende produkter inden for sikring af it-infrastruktur og arbejdspladser.

ICARE Security A/S er stiftet af Michael Rasmussen og Henning Sand Sørensen og har kontor i Herlev, Næstved og Aarhus samt udviklingscenter og freelance center i Tyskland, Ukraine, Kenya og USA.

Se ledelsen af ICARE A/S:

Exit mobile version