server-hosting-scaled

Server Hosting Center A/S

Server Hosting Center A/S (os) råder over 10 hosting centre i Danmark og har siden 1992 lavet de første server hosting enheder i egen samhusning med TDC på Østerbro. 3 af de nye centre er PCI/DSS, ISO27001 og ISO 27018 og med eneste A+ miljøcertificering i Danmark.

Alle vore løsninger kan leveres Flatrate eller med trafikmåling ned til 4 øre pr. GB. Dermed kan vi altid levere de billigste priser.

Markedets bedste IT referencer og certificeringer i Norden for missionskritisk drift, Colocation, IT Outsourcing med HyperFiber / TeraFiber.

Vi har siden 1992 indgående erfaring med IT installationer, server hosting og senere integration med hybride Cloud løsninger. Vi tilbyder derfor Co-Location, Server Hosting og Cloud Computing på eget udstyr og ALT er i Danmark, og/eller på Microsoft Azure, Google Cloud og Amazon Web Services (AWS) som vi har direkte forbindelse til uden om Internettet.

Vælg Server Hosting Center A/S for missionskritisk drift med TeraFiber, Colocation, IT Outsourcing, Cloud Computing

Vi er DIREKTE PÅ DIX i X12/3 og har samhusning og datatilkobling til TDC, Arelion, Telia, Global Connect, Euro Connect, Telenor, Akamai, AT&T, NTT, Hurricane, Verizon, Comcast, Vodafone og mange andre. Vi har derfor Global Presence med HyperFiber, Colocation eller Cloud Computing med DIREKTE terminering til Cloud hos Amazon, Microsoft og Google.

Fordi terminering sker direkte via Fiber UDEN om internettet med HyperFiber + TeraFiber er vore ydelser uden sammenligning med f.eks. 0,1 MS pingtid til Amazon fra os selv som Cloud Hosting Center, da vi selv har drift og backup systemer delvist i AWS og Microsoft Azure.

Landsdækkende Server Hosting Center

Få en af Danmarks bedste server hosting centre med 10 danske landsdækkende serverhosting lokationer. Vi tilbyder missionskritisk server hosting, colocation og outsourcing i 39 lande med 73 hosting centre med en max. kapacitet på 64.500 M2. Hos Server Hosting Center betaler du kun for DEN PLADS OG TRAFIK du bruger og der er ikke krav om minimumskøb. Der er selfølgelig Flatrate løsninger. Og alle har 24 timer adgang til alle centre.

Server Hosting Center A/S leverer en-gros hosting til ca. 700 forhandlere samt staten, kommuner, militær, banker, kreditkort indløsere, kryptominere, flyselskaber, bryggerier, dagblade samt førende hosting centre, Webhotel- CMS- og Webhotel udbydere. Som grossist tilbyder Server Hosting Center flest faciliteter og de bedste priser på trafik, GRØN strøm fra enten vindmøller, sol eller vandkraft, IP redundans, Cloud Computing, 19″ Server-hosting, Microsoft Hosting, Linux og Open Source hosting, WordPress Hosting, No-Ransomware Backup, Video Streaming og IT Outsourcing.

Vi tilbyder landsdækkende server hosting med indtil 99,999% oppetidsgaranti med faciliteter såsom QoS (Quality of Service) uden konkurrence. Server Hosting Center tilbyder også missionskritisk drift med 100% oppetid med clustering og redundant backbone som eneste udbyder (m. SLA/QOS) med 3x10GBIT backbone. Flere datacentre er ISO 27001 og ISO 14001 certificeret og har alle miljøcertificeringer.

Vi kan derfor tilbyde DK´s højeste hastighed, markedets bedste datasikkerhed med flest faciliteter til laveste pris i alle 10 server hosting centre i Danmark og 73 internationale co-location centre i 39 lande. Services er f.eks. redundans via MPLS, IP2IP og fiberopkoblinger på kendte metropoler sikrer at Server Hosting Center har de mest driftssikre og fordelagtige produkter.

ServerHosting tilbydes i følgende byer: KØBENHAVN LYNGBY ØSTERBRO BALLERUP EJBY GLOSTRUP TÅSTRUP ODENSE AARHUS og AALBORG.

Vi Server Hosting Center vælges af DK’s førende virksomheder til missionskritisk drift i 10 landsdækkende Server Hosting centre til Colocation og IT-Outsourcing.

Hvert hosting center opfylder certificeringer og krav fra producenter og forsikringsselskaber m.v. Hvert Hosting Center giver valgfri med tilslutning til fiber, X10 GBIT, X1GBIT pr. sekund (fuld up+download på samme tid) direkte på eller til det danske DIX område (det centrale danske statslige Internet knudepunkt).

Server hosting og outsourcing er løsningen for de fleste danske virksomheder, offentlig administration og foreninger m.v. Der kan potentielt opnås store besparelser og samtidigt en betydeligt højere driftssikkerhed med bl.a. COOP og DR certificering, virtualisering, Microsoft SPLA, WEB2 faciliteter. Du får adgang til ekspertise indenfor serverhosting, globalisering, rådgivning og forretningsudvikling igennem Server Hosting Center og partner nettet der består af 1.200 forhandlere, reklamebureauer, udviklere, web hotel-, cms- og server hosting udbydere. Og Server Hosting Center A/S har en af markedets bedste referencelister.

Nordens førende NVIDIA Server Hosting Center

Med et voksende marked for NVIDIA og CUDA programmering, har vi siden start været med til at levere nogle af de største GPU supercomputere i Danmark. Det er rackskabe der består af Supermicro, Dell eller HP computere med NVIDIA server produkter eller NVIDIA PCI acceleratorer. Som autoriseret DELL Hosting Partner kan vi levere de specielle løsninger der baserer sig på DELL Rackskabsløsninger, NVIDIA, VMWARE og DELL-EMC produkter, eftersom DELL ejer 50% af VMWARE.

NVIDIA® TITAN RTX løsninger er til designere, udviklere og forskere der med Turing faciliteter opnår 130 Tensor TFLOPs performance. Denne har 576 tensor cores og 24 GB ultra-hurtig GDDR6 hukommelse til din computer eller server. EU’s største server i regnekraft. Med NVIDIA A6000 og GV100 kan vi levere tilsvarende løsninger.

SERVER HOSTING TILBUD PÅ DIX I KØBENHAVN, LYNGBY, TÅSTRUP, HERLEV, BALLERUP, ODENSE, ÅRHUS og ÅLBORG.

Vi tilbyder En gros Serverhosting, Outsourcing, Co-Location og Equipment Housing med dedikeret server hosting for internetudbydere, teleselskaber og serviceudbydere som grossist. Udfyld forhandleransøgningen. Det koster ikke noget og der er ingen krav og du kan herefter forhandle hele det brede program af produkter for forhandlere, udviklere og reklamebureauer.

En gros salg og finansiering af Supermicro, Intel, Cisco, HP, NVIDIA, Dell, Fujitsu-Siemens 19″ rack-servere og udstyr hertil

Vi tilbyder servere til danske engrospriser med onsite service i 10 server hosting centre, hvilket ellers ikke normalt dækkes af service ordninger. Derfor er vi billigst. Vi kan også finansiere alle ovenstående dynamisk. Du vil gerne have 10 rackskabe f.eks. dem fylder vi op og du betaler kun for det du bruger. priserne er lavere end din bankrente og er det eneste fleksible finansieringssystem, der er tilpasset Server Hosting og Cloud branchen.

Microsoft Hosting Partner, MCSE og Microsoft SPLA Hosting, SAAS Hosting og Dynamics Hosting løsninger

Med Microsoft brede program kan du få Azure, Office365, Windows Server, Exchange, Dynamics og meget mere til en månedlig pris inkl. opdateringer i stedet for store startinvesteringer. Med Server Hosting Center’s Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) og MCP’ere kan du få rådgivning, undervisning, installation og støtte i den daglige drift eller når behovet opstår.

Open Source Solution Provider for Linux og Open Source Server Hosting

Med os opnår du adgang til en række af Danmarks førende Linux og Unix eksperter indenfor etablering og drift af Open Source serverdrift. Vi har ekspertisen siden 1992 indenfor installation, service, undervisning og udbyder en lang række services for drift af Open Source løsninger.

Sikkerhed, stabilitet, tryghed, højeste hastighed og bedre faciliteter med certifikationer giver markant bedre fordele end hos konkurrenterne

Server Hosting Center A/S tilbyder redundant opkobling til knudepunkter i alle EU lande samt de største metropoler i verden. Redundant betyder at alt udstyr minimum er dubleret med mindst 2 enheder af hver enhed så hvis den ene forbindelse svigter benyttes automatisk en anden. Det gælder for bl.a. strøm, ups, køling m.v. Man kan fordele flere services på flere servere i flere lande – alt hos os.

Se f.eks. vores dedikerede HP Hosting Center, Dell Hosting Center, IBM Hosting Center og SuperMicro Hostingcenter.

Med 19″ Serverhosting har du faciliteter uden konkurrence indenfor Serverhosting, Equipment Hosting, Co-Location og Outsourcing. Med ServerHosting direkte på DIX får du billigste løsning. Vi leverer løsninger engros til mange kendte virksomheder.

 • Server Hosting udbydere, Internet- og teleselskaber
 • Kommuner, Styrelser, Ministerier, Politi, Forsvar og offentlig transport
 • Universiteter, skoler, forsknings- og undervisningsinstitutioner
 • VideoStreaming og Videoovervågningsleverandører og TV/Radiostationer m.v.
 • Udviklere, CMS og E-Commerce leverandører

Spar penge med kun 1 trafikabonnement til alle 10 server hosting centre i Danmark eller få HyberFiber IP2IP eller HyperFiber trafik til markedets mest suveræne priser.

Du kan have FLERE internetopkoblinger flere steder, medarbejder bredbånd og serverhosting på samme trafikabonnement. Du behøver kun 1 abonnement og kan have flere servere i flere server hosting centre eller servere placeret i virksomheden med direkte opkobling til DIX fra 4 øre pr. GB eller Flatrate Fiberopkobling. Har du 1 abonnement er trafikken gratis som om det var et VLAN.

HostingCenter faciliteter for IT Outsourcing, Colocation, Virtuel Server Hosting, WordPress, Appliance & Equipment Housing:

Med SERVER HOSTING CENTER A/S sker der ikke noget hvis du overstiger trafikmængden i nogle dage/måneder. Kun hvis 90 dages gennemsnit overskrides. Man kan nemlig låne forlæns og baglæns i 90 dage. Andre serverhosting leverandører fakturerer hvis du blot overstiger med 1 KB. 19″ RACK-SERVERE OG RACK-HOSTING leveret af os har alle faciliteter og med direkte DIX placering minimeres trafikken da trafikken på DIX er gratis og DIX er den mest centrale placering i Danmark.

Vi leverer også Video Streaming fra WOWZA eller Realtime Video Streaming med bl.a. AutoFollow kameraer.

Vi har en intelligent Country Switch og SMARTDNS der automatisk kan filtrere din trafik fir for billigste pris ud fra kundens IP adresse. Dermed opnås f.eks. nationale trafikpriser i f.eks. USA med automatisk landeskift ud fra f.eks. IP, ISP, domæne eller DNS placering m.v. f.eks. server hosting i Tyskland, USA, Delaware, Nevada, Irland, UK, Spanien, Frankrig, Indien m.fl.

Vi leverer Remote Backup, Internet Backup, IP Backup og Backup af Backuppen med eller uden live kryptering. Som delbackup har vi backup af f.eks. WordPress, Microsoft Exchange Server, SQL Server, MariaDB, NoSQL, Oracle og IBM database m.v.

Hosting Center faciliteter / Checkliste til sammenligning:

 • Danmarks højeste samlede backbone kapacitet på 540 GBIT fiber med redundans og dubleret fiberforbindelser i X9 (indtil 8 redundanser)
 • Alle kunder har eget gratis 1GBIT eller 10GBIT VLAN hos Server Hosting Center hvormed alle kunder er 100% adskilte
 • 24x7x365 adgang til egne servere med ID adgangskort og pinkode
 • Placering direkte på DIX eller max. 1 hop fra DIX
 • Danmarks laveste trafikafgifter fra 3 øre pr GB ekker Fkatrate – du bestemmer.
 • FIBER SERVER HOSTING CENTER MED QOS HOSTING giver dig højeste oppetidsgaranti på markedet med 99,999%.
 • DIX Server Hosting er løsningen.Skandinavisk og Nordeuropæisk Trafik på DIX til dansk trafikpris ved Co-Location
 • Fuld direkte adgang til redundant backbone direkte på switch (Båndbredde multiplexes ikke)
 • 24x7x365 Onsite vagtsikret serverpark af bl.a. Falck.
 • Onsite Online TV og/eller Hosting Videoovervågning
 • Mulighed for PSTN/ISDN/Fiber/WIFI/MPLS/fastlinier til servere
 • Avanceret sniffing hvor brand/blæsere/crash lokaliseres
 • Ping-alarm som sender SMS eller E-mail med fejlbesked
 • 24x7x365 Onsite Teknisk konsulentbistand/installation m.v. med SLA/QOS max. 1 times onsite responstid
 • Indtil 24x7x365 driftsvagt indtil 24 timer i døgnet.
 • On-Location Videoovervågning i alle 10 server hosting centre
 • Forskellige IP adresser fra samme C-Klasse kan benyttes i de fleste hosting centre via BGP
 • Avanceret driftsmiljø som tilsikrer markedets højeste oppetider
 • Unik Oppetidsgaranti på indtil 99,999% med SLA service
 • SERVER HOSTING MED BL.A. RACKMONTERET TFT/LCD SKÆRME OG DEDIKERET SERVER HOSTING FOR REKLAME BUREAUERMulighed for ISDN, fastlinier, VOIP, SMS, Fax, EPAY Gateway m.v.
 • Brandalarm, brandvagtplan samt ENERGEN brandanlæg
 • Aflåste server-skabe med 17-18% koldt lufttryk fra gulvbund i alle kabinetter.
 • Afkøling sker med 2.200 liter i minuttet og giver ca. 18 grader køling med tryk.
 • 4 stk. store indvendige top suge ventilatorer for forbedret luftgennemstrømning i kabinetter.
 • Redundant nødstrøm, dieselgenerator nødstrøm, UPS anlæg + redundant dobbeltfaset bystrøm
 • Dubleret bystrøm for hvert pr. kabinet evt. m. forskellige faser med 10-100 ampere pr. skab.
 • 2×12 cylindret diesel nødstrømsgenerator med batteribackup indtil strøm kommer tilbage
 • Tildeling af IP-adresser + koordineret timebestemt redelegering af domæner
 • WEBBASERET DNS service og DNS backupservice med WebDNS
 • SmartDNS DNS Server – der flytter trafikken til nærmeste server
 • Avanceret udførlige statistikker med adgang til data i alle formater incl. grafik m.v.
 • Direkte adgang til Server Hosting Center driftsstatistikker
 • Partiel Jordskælvssikring på nogle lokationer
 • 100% Jordskælvssikring for BACKUP OFFSITE eller OFFSHORE.
 • LINUX SERVER HOSTING fra Server Hosting Center som er OPEN SOURCE SOLUTION PROVIDER SERVICE. DIX Server Hosting er løsningen.NESA nødvagt, powerkraftværk, udglatning, batteridrift m.v.
 • Installation+Opstartshjælp i 2 timer med bl.a. DNS opsætning
 • Statistikker på webforbrug specificerede efter logfiler m.v.
 • Automatisk og manuel start/sluk/genstart af rack servere m.v.
 • Varslingssystem direkte via SMS, FAX eller telefonopkald
 • Dublering af netstik, clustering samt spejling af servere og diske m.v.
 • Datalagring og backup via bl.a. RAID level 10 – flere løsninger
 • Internet-Backup baseret på Tivoli og Premium software.
 • Service med mulighed for udskiftning af Backupmedier, CD eller DVD.
 • Serverlevering, konfiguration og opsætning klar til brug
 • CACHE server, Firewall og VPN løsninger efter behov
 • IP adresser konfigureres efter behov incl. reverse lookup, naming og ID.
 • Levering af billige Digitale fastforbindelser til/fra hosting-center fra 100,- pr. måned.
 • Levering af løsninger til håndtering af fax, e-mail og web-servere m.v.
 • Alle vore hosting-centre er fleksible og laver gerne en løsning til dine behov.
 • Faciliteterne kan variere aht. sted eller give mindre merpriser aht. service- og facilitetsvalg.

Vi har købt det tidligere Verinet(R) og kan derfor tilbyde fleksible løsninger med de fleste faciliteter på markedet.

 • Vi kan leverer bure, aflukket/aflåste arealer m/u tag/vægge med betaling på M2 priser efter tilbud jf: Co-location for Co-Location & Server Hosting
 • Man kan få det antal U man ønsker f.eks. 1U fra 99 kr, pr. måned.
 • Oppetidsgaranti på 99,9999% for egne leverancer UDEN merpris
 • 100% Oppetidsgaranti kan tilbydes ved IT-Outsourcing, SLA, ekstra redundans, ekstra PSU og clustering i 2 datacentre.
 • Priser er inkl. frit DANLAN VLAN (dobbelt 10 HBIT ethernet) og 100% fri trafik mellem alle servere og med fri trafik på DIX
 • Priser er ex. trafik, strøm, oprettelsespris og etableringsomkostning til switch, router, ethernet, firewall eller fiber
 • Vi kan som en service medfinansiere etablerings- og serviceudgifter
 • Indholdet af skab kan vælges selv. Du kan have så mange units som fysisk muligt.
 • 2U på 1U er betinget af 2 enheders samlede længde på max. (110) 90×60 cm. i alt. (indgang fra 2 sider)
 • Alle units beregnes dobbeltudnyttet for server/firewall/router m.v. (ikke fuld serverlængde)
 • Der leveres X gange 20 og 36 ampere pr. rackskab. Strøm er altid CO2 neutral uden merpris
 • Alle hosting centre beregnes min. 2U ved første ordre da Server Hosting Center switch og evt. firewall beregnes 1U.
 • Efterfølgende kan indsættes 1U enheder til nævnte priser ned til 59 kr. pr. unit ved54U
 • Pris for 1 U fra 99,- Pris for 57U rackskab kr. 2.500,- Priser er ex. moms.

 

 Kom og se vort Datacenter i København eller Aarhus – ring 31971111 for booking af tid. Af personlige referencer har Michael Rasmussen (se foto) bl.a. DR, TV2, SAS, Maersk, Falck, ISS, Vestas, Arla, Dong, Tryg, Novo Nordisk, Novozymes, Carlsberg, Lego, Coop, Forsvaret, Politiet, TDC, HK, DSB, Norden, Undervisningsministeriet, Statsministeriet, Beredskabsstyrelsen, Nationalbanken, Danske Bank, Nordea, SEB, Telmore, Århus & Københavns Kommune m.fl.

TV: Michael Rasmussen, grundlægger og Partner.
TH: M.sc. Lars Thougaard, grundlægger og Partner.

Kilde: Server Hosting Center A/S

Fotokredit: Agil Udvikling A/S

Exit mobile version