Kryptering

ICARE er både producent af og ekspert i kryptering. Vi tilbyder mange former for kryptering herunder Cloud-miljøer til Server Hosting i Danmark og til Edge Computing og almindelige lokale netværk samt kryptering af medarbejderdiske og verdens førende SSO login services. Ekspertisen er opnået gennem 20 års erfaring implementering af HPC og missionskritiske løsninger.

Vi har udviklet vores egne softwarepakker til kryptering ICARE Kryptering og ICARE Dekryptering i 2021. Vores løsninger understøtter almindelig kryptering med 256 bit og helt op til 2.048 bit beskyttelse, der har vist sit værd i bekæmpelsen af malware og ransomware. Desuden har vi versioner til offentligt og militært brug og dertil white-label eller OEM-versioner.

Ransomware eksisterer blandt andet fordi 99% af verdens datalagringssystemer ikke er krypterede samt har mangelfulde procedurer for medarbejdere og hjemmearbejdspladser. Her sikre ICARE også med vor API SSO, som er et login system, der udelukker hackere ved hjælp af 2 faktor AI beskyttelse.

Kryptering baseret på Open Source

Det er almindeligt kendt at Open Source-kryptering er mere sikker end de lukkede systemer, som har vist sig at have sikkerhedsbrister. Vores krypteringsnøgleudveksling er unik. Vores software kan ikke kontaktes, men kontakter jer, når kontakt oprettes med vores API SSO login. Systemet installeres på servere med SAN systemer og selve systemerne, SAN eller serverne svarer med hastighed som almindelige tilsvarende.

ICARE har valgt at udvikle vores ydelser i kombination med som USA’s regeringsorganisationer bruger, hvilke er .GOV institutionerne såsom Det Hvide Hus, Pentagon, NSA, FBI og CIA. For langt de fleste virksomheder er sikring og beskyttelse af deres elektroniske indgange blevet barsk virkelighed efter millionvis af hacks. I dag er det alle virksomheder og private, der oplever truslen som en del af virkeligheden.

Alt dette er kun blevet mere aktuelt og nærværende efter andelen af hjemmearbejdspladser er steget.

Nu beskytter vi endnu mere:

Vi beskytter også på helt enkle nye måder

Adgang, der er kendte på IP adresser, mapper, porte eller via Linux og Windows Servere, er flyttet til vores SSO API eller pejlet til kun at være synlige for bestemte personer. På den måde kan fremmede ikke logge ind, lave DDOS angreb eller Brute Force-angreb. Brute Force giver millioner af loginforsøg med password databaser fra andre hacks i hele verden og kan lægge de fleste servere ned.

Ransomware Service

Med vores Ransomware Service får man en sikkerhedskonsulent, der måler (sniffer) på jeres Ethernet direkte og scanner servere, operativsystemer og klienter automatisk. Vi starter med en backup og prøver herefter at åbne jeres diske på vores backup. Herefter laver vi en dekryptering og rensning af data og genoprettelsesscripts og vi scanner også alle operativsystem systemfiler og udskifter disse automatisk, også selvom de ikke er inficeret. Dette ændrer ikke på konfigurationer eller funktionsmåder.

Nogle af de mest kendte filer låser vi så og indlægger backup igen, der denne gang er renset. Herefter anmelder vi dette til de forskellige myndigheder i forhold til GDPR (Datatilsynet) og Center for Cyber Security, hvis det er ønsket. For hurtigere oppetid kan vi sætte flere konsulenter på opgaven og har pt. har en kapacitet på 9 danske konsulenter, der alle er dekrypteringseksperter. Vi arbejder med et såkaldt ROUNDTABLE så vi som de eneste i Danmark har 9 på hver enkelt hændelse. På den måde arbejder vi bedre end 1 og for dit bedste og da vi påstår at vi dermed arbejder 900% hurtigere er vi også agile i vor virkemåde.

100% kompatible og åbne overfor samarbejde med både producenter og hardware brands

Systemer fra ICARE er baseret på API software og servere og udstyr fra HP, Super Micro, Dell, Fujitsu, IBM og Cisco. Vi lejer os ind i TIER3 Hosting Centre og er tilstede direkte på DIX igennem 16 år. Michael Rasmussen har igennem tiderne leveret produkter og server hosting til bl.a. Maersk, Falck, ISS, Vestas, Arla, Dong, Tryg, Novo Nordisk, Novozymes, Carlsberg, Lego, Coop, Forsvaret, Politiet, TDC, HK, DSB, Norden, Undervisningsministeriet, Statsministeriet, Beredskabsstyrelsen, SAS, Nationalbanken, Danske Bank, Nordea, SEB Bank, Telmore, Århus & Københavns Kommune o.m.a.

Herunder ses Michael Rasmussen ved en fremvisning af et Server Hosting Center i Glostrup om kryptering af SAN/Deduplikering og sikker redundant web drift med 2 parallelle servere. I øvrigt en i hvert af vores Hosting Centre, henholdsvis Glostrup og Aarhus. Systemerne er indtil videre ikke blevet hacket igennem de sidste 10 år og med fortsat fokus på at det forbliver sådan.


Michael Rasmussen, viser et af vores TIER 3 Server Hosting Center frem for pressen. ICARE har faciliteter i 5 forskellige Hosting Centre i Ballerup, Glostrup, Lyngby, Tåstrup og Århus. Herfra producerer vi bl.a. Scanninger og udfører Deduplikering og backup af backupen. Med vores redundante systemer demonstreres dette ved at tage en disk ud under drift og med det samme ringer vagthavende NOC driftsvagt og spørger om, hvad vi har gang i.

ICARE bruger Server Hosting Center og ikke SKYEN

ICARE bruger alene Server Hosting Centre med Cloud Computing Software og ingen data forlader Danmark. Vi ønsker at have styr på vores fibernetværk, hosting centre og de servere vi installere med krypteret SSD datalagring. “Siden 1992 installerede jeg mine første servere og jeg har haft 6 rackskabe direkte på DIX”, fortæller Michael Rasmussen.

Fordelen ved at styre alting selv er, at vi er verdens hurtigste og undgår de mange nedetider, der er i Cloud og Office 365 miljøerne og desuden føler mange kunder utryghed ved Cloud Computing og Data over landegrænserne.

Vi er også Danmark eneste der tilbyder direkt adgang til Azure, Microsoft Office 365 og Google Cloud, altså direkte som i ægte direkte med en særskilt FIBER til hver af ovenstående. Det er naturligvis uden om Internettet. I øjeblikket er det Microsoft, Amazon, Google og Salesforce. Har du selvstændige ønsker og et vist antal ansatte kan vi tilbyde dig dette i vore hosting centre eller direkte selv da vi er grossister også kaldet Whole Sale provider.

Vores systemer er baseret på kryptering af mapper eller hele disksystemer, datalagrings systemer, med Monitors og Firewall med state-of-the-art kryptering, hvad enten det er disk- eller SSD-systemer. Vi har faciliteter til backup af 600TB mobilt og vores standard enheder har en kapacitet på 48 x 2,5″ diske eller 64 SSD / NVMe på 2U. Den mest solgte model er 1U, der indeholder 32 NVMe moduler.

Kryptering på PC, Mac, Cloud, Server, mobiltelefoner og Pad computere

Vi understøtter Windows, Windows Server, Linux, Unix, MacOs, Ios og Android enheder. Der kan være Linux og Unix varianter vi understøtter.

For mere information, ring på +45 3197 1111

Exit mobile version