windows-server-ekspert

Advarsel: Vi anbefaler at skifte til Windows Server 2022 med det samme

Den forlængede support til Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2 ophører 10. oktober 2023.

Du bør allerede kigge efter en passende og tilgængelig IT-partner for en opgradering til Windows Server 2022.

ICARE SECURITY A/S henviser til nærmeste forhandler, vi har også Microsoft Windows Server 2022 OEM på lager.

På verdensplan supporteres 59% af alle Windows-servere fra 2003-2008 R2 ikke længere. I Europa, Mellemøsten og Afrika supporteres 52% af alle Windows-servere fra 2003-2008 R2 ikke længere.

Dette svarer til 1,7 millioner ikke-supporterede servere og over 500.000 ikke-moderniserede servere. De fleste af dem kan hackes i dag, medmindre der er opdateret 100% men mange af de teknologier som er installeret på serverne dengang er i sig selv en kæmpe risiko. På de fleste systemer er der allerede installeret forskelligt fra forskellige hackergrupper er vor vurdering, fordi mange af dem ser ud til at virke som botnet, kryptovaluta minere, spammere via mail relay og et godt sted at sende data fra, hvis der er ordentlige certificeringer og certifikater på de APPS der er installeret.

Disse forældede systemer er farlige og udgør en betydelig sikkerhedsrisiko for din virksomhed og dine kundedata. Desuden bliver trusler mere og mere sofistikerede og alsidige, så det er endnu vigtigere for virksomheder at være forberedt. Alle disse servere har mange potentielle angrebsflader for cyberangreb og komplicerer også den sikre håndtering af data, der skal beskyttes iht. GDPR.

0315-microsoft-cm2-server-eos-sub

Vent ikke til sidste minut!

Windows Server 2012 er allerede en farlig software at drive sin virksomhed på. Servereksperterne anbefaler et rettidigt skift til den moderne, sikre og højtydende software i Windows Server 2022 i dag: “Vent ikke til sidste minut, fordi valget af kvalificerede IT-eksperter er begrænset.” Desuden har moderne hardware og software mange fordele, hvad angår pålidelighed, energieffektivitet, sikkerhed, ydeevne samt forenklet brug og administration. 

Microsoft tilbyder disse muligheder til sine SMV-kunder:

Modernisér lokalt, behold IT og komplet ansvar i din virksomhed. Udskift aldrende hardware med mere kraftfulde, effektive og sikre servere. Migrér alternativt dataene i dine mail-, fil-, print- og kommunikationsservere til Microsoft 365. Denne brugerbaserede licens inkluderer allerede Exchange Online som en mailserver, SharePoint Online og OneDrive for Business som en filserver samt Microsoft Teams. Microsoft tager sig af den høje tilgængelighed i dine moderne værktøjer til at arbejde hjemmefra eller på kontoret.

Kilde: ICARE SECURITY A/S og Microsoft
Fotokredit: Microsoft (logodesign)

Scroll to Top