ICARE Security Distribution A/S

Vi er et danskejet it-sikkerhedsdistributør, der er dedikeret til at levere it-sikkerhed i Danmark og resten af Norden. Vi er en Managed Security Service Provider (MSSP), der leverer sikkerhedsløsninger til offentlige og private virksomheder. Vi er desuden leverandør af konsulenter, tjenester, software, whitehat-hackere og penetrationstests (pentests) og ydelserne ligger indenfor hardware og software som leverandør af:

 • DAST (Dynamic Analysis Security Testing) Penetrationstest også kaldet PENTEST.
 • SOC (Security Operation Center) og leverandør af bl.a. SIEM (Security Information and Event Management)
 • MDR (Managed Detection and Response) og XDR (Extended Detection and Response).
 • Kryptering af datalagring og AI baseret sikkerhedsstyring
 • Multifaktor godkendelse for 2 faktor godkendelse, både med hardware og software.

Vi anbefaler altid vores kunder og samarbejdspartnere om at foretage kryptering af deres data for at undgå Ransomware-angreb. Dernæst anbefaler vi backup af backuppen og et SIEM-system til at håndtere truslerne.

Det bedste referencer i verden med scanning og Readteam

Vores løsninger benyttes over hele kloden af mange kendte organisationer og virksomheder, der kun vil arbejde med det ypperste og mest sikre. Af disse kan nævnes: Department of Defence, US Airforce, FBI, CIA, NSA, Det Hvide Hus, Nasa, Nato, UN, Google, Amazon, Cisco, Microsoft, Intel, AMD, Nvidia, HP, IBM, Samsung, Apple, Visa og Mastercard.

Vi kan usynliggøre alle loginsteder, porte og tilbyder kryptering af hukommelse, USB, datalagringssystemer, anti-phisingmails add-ons samt adgang til SSO API gateways. Dermed vil forsøg på angreb fra cyberkriminelle ikke lykkes med de brute force-metoder, DDOS ransomware trusler og mappescanninger, som i dag forårsager 98% af alle dataindbrud. Vi har også et REDTEAM, der rykker ud, såfremt skaden er sket.

Når dine data er krypteret, kan de ikke kopieres, slettes eller flyttes. Normalt er det nok at kryptere dokumentmapper, billeder, patenter og beskytte registerdatabaser og alle databaser. Det samme gælder for backupsystemerne, også selvom der skulle være tale om sikkerhedshuller i operativsystemer eller applikationer.

ICARE Security A/S er autoriseret totalleverandør af:

 • Kryptering af computere, hjemmearbejdspladser, servere og cloudløsninger samt SAN/SSD løsninger, Backup og deduplikering m.v.
 • Penetrationstest 7i1 (Pentest, APPTest, Dast systemer m.v.) Sikkerhedssoftware, Antiphising, Antispam, Antivirus, Antispam og Anti Ransomware løsninger
 • Overvågning mod spionage, medarbejdersabotage, medarbejderkriminalitet og Ransomware medskyldige
 • Sikkerhed på websteder bl.a. med usynliggørelse af alle loginsteder, firewall m.v. og låsning af filer/data og kryptering af alt indhold.
 • Sikring af samt overvågning af IOT, IIOT, Edge Computing samt industrielle Scada, PLC, SRO løsninger m.v.
 • Konsulent leverancer, Whitehack hackere, Gidselsforhandler samt Forensic Softwareanalyse i forhold til hacking, industrispionage og medarbejderkriminalitet.

Kryptering forhindrer kryptering

Ved at kryptere backup og alle lagringssystemer, hvad enten det er SAN, Backup, SSD, Ram eller Deduplikering, opnås det at ransomware ikke kan kryptere det. Krypterede og eventuelt stjålne data i forbindelse med sikkerhedshuller forbliver krypterede og kan ikke dekrypteres uden nøglen. Dermed kan ingen åbne dine filer. Heller ikke på Darkweb.

Virkeligheden er, at alle virksomheder og organisationer i Danmark er dagligt udsat for scanninger og angrebsforsøg fra hackere. De fleste ved det bare ikke. Det gælder også hjemmearbejdspladser, vores private PC’ere, Mac, Unix og Linux computere m.f. I vores hosting centre bliver vi scannet milliarder af gange årligt. En del er lovlig trafik, men hovedparten er botnets, der scanner for sikkerhedshuller.

Her forsøger mange at sikre sig ved at scanne sine datalagringssystemer indefra. hvilket er fint, men det giver ikke et billede af riskoen for hackerangreb udefra. Man bør scanne udefra og ind. Det er her ICARE Security A/S kommet ind i billedet. Vi er leverandør af 7 af de 10 markedsledende pentest-systemer i verden. Vi pentester virksomheder dagligt og sammen med vores partnere er, der tale om milliarder af scanninger hver måned.

One stop shopping til hjemmearbejdspladser, serverrum, hosting center og cloud udbydere

ICARE Security A/S leverer produkter og ydelser inden for sikker server-hosting, cloud-computing, kryptering, datasikkerhed, firewall’s, analyse og rådgivning. Vi beskytter og krypterer data mod hackerangreb, herunder: spionage, ransomware, medarbejderhævn og hærværk, virus, malware og phishing og tilbyder MFA til alle medarbejdere og administratorer med f.eks. SSO unisone login kontroller og USB ansigt, iris eller fingeraftrykslæser.

Vores primære forretningsområder:

 • At forhindre industrispionage, ransomware og medarbejderhævn ved usynlig backloging, usynlige loginsteder samt at sørge for ikke hackbare servere, arbejdsstationer og hjemmearbejdspladser.
 • Tilbyde SSO og MFA-hardware, -software og sikring af DEVKIT og API adgang til vore forhandlere og partnere
 • Levere state-of-the-art kryptering med et “flydende” nøglecenter som du ikke selv kan kontakte med lokal ekstern backup.
 • Forhandling med ransomware-gidseltagere (Hvis ikke vi kan dekryptere, hvilket vi i øvrigt kan i 80% af alle tilfælde) og lukke de sikkerhedshuller, der blev benyttet af hackerne.
 • Landsdækkende Server Hosting Center ydelser
 • Udleje vores whitehat-hackere til at udføre pentest.

Vi har flere års erfaring med server hosting centre, banker, forsikringsselskaber, kreditkort udbydere, kryptering og datasikkerhed. Vores medarbejdere har siden 1992 arbejdet med datasikkerhed og vi er eneleverandør i Danmark på verdens førende produkter inden for sikring af it-infrastruktur.

ICARE Security A/S er stiftet af Michael Rasmussen og Henning Sand Sørensen og har kontor i Herlev, Ringsted og Aarhus samt kontorer og udviklingscenter i Tyskland (Hannover og Hamburg), Ukraine (Kiev og Odessa), Kenya (Nairobi) og USA (NY).

Producenter og Partnere: