ICARE Security Distribution A/S kan sikrer dit netværk og data

Organisationer og infrastrukturer er i et stort omfang og stadigt stigende tempo udsat for cyberangreb og dermed er også behovet for at sikre netværk og data mod utilsigtet og uautoriseret adgang fra kriminelle hackere. Angreb fra hackere kommer også i stort omfang fra velorganiserede grupper, der trods deres kriminelle handlinger i mange tilfældet er beskyttet af statsmagter. Hvad enten grupperne arbejder på egen anmodning eller bestilling, er deres mål typisk at afpresse deres ofre for penge eller udøve terror ved at kryptere eller stjæle data ved at penetrere virksomhedens netværk. Grupperne ses også at arbejde som en del af et lands militære indsatser mod andre lande og deres infrastrukturer. Kontakt din forhandler eller os, så henviser vi til en veluddannet stærk partner som vi altid støtter.

Kriminelle bander og organisationer, der lever af at hacke enten for egen vinding eller på anmodning fra tredjepart også kaldt Ransomware-as-a-Service (RaaS) og omfatter alt fra simpel elektronisk terror med mere eller mindre klare motiver, industriel og militær spionage, medarbejdertyveri til det måske det mest udbredte ransomware, hvor der presses penge af virksomheden. De beløb, der afkræves for at give ofrene deres dataadgang tilbage, er af størrelser, hvor virksomheden kan stå med valget om at være truet på forretningen eller bøje sig for enorme krav om løsesum.

Sikring af din virksomhed, hjemmearbejdspladser og mobiltelefoner

Et af de steder hvor udviklingen har gjort virksomheder og organisationer mere sårbare er i forbindelse med hjemmearbejdspladser, som bliver mere og mere anvendt. Siden marts 2020 er andelen af hjemmearbejdspladser eksploderet. Derudover har virksomhederne et stort netværk, der består mest af alt af medarbejdere, kunder og leverandører, som efterhånden også i udbredt grad har adgang til virksomhedens platform af diverse app’s og andre systemer. Derfor har de fleste virksomheder også langt flere interfaces til enheder uden for virksomheden og dermed en potentiel større risiko for at blive infiltreret af ikke-autoriseret adgang fra hackere.

ICARE udvikler selv krypteringsløsninger og login-hardware for multifaktor autentifikation (MFA) og er en af de virksomheder i Danmark, der holder styr på adfærdsregler, SSO logins og API’s. Vi tilbyder også et dansk Open Source-samarbejde, som alle danske virksomheder frit kan indtræde i. Alle software-udviklere kan bruge vores API til login, styring af medarbejderadgang, AI/ML-løsninger og ikke mindst netværksovervågning og sikring mod brute-force, phishing, malware og ransomware.

Er man allerede ramt af Ransomware

Bliver man ramt af ransomware bør adgangen til Internettet straks lukkes for herefter at kontakte din sikkerhedsagent. Såfremt denne er iCARE Security A/S , så starter vi med en backup af backuppen og fastslår om vores dekrypterings-ID virker. Viser det sig umuligt at dekryptere data og dermed heller ikke muligt at rekonstruere data fra backup’en, kan man benytte vores gidselsforhandlere, der har indgående kendskab til bandernes metoder og krav. Man bør også igangsætte en bredere undersøgelse af hændelsen, f.eks. om hvorvidt, der er tale om medarbejderhævn eller kriminelle handlinger foretaget via eksterne partnere med adgang til systemer og apps, og som yderligere har modtaget forhandleravancer for nylig. Banderne tilbyder nemlig ofte millioner på en udenlandsk bitcoin konto til alle, der hjælper til en adgang.

Kryptering forhindrer kryptering

Forebyggende bør man krypterer sine datalagre og backups, da det er den billigste og best forebyggende løsning. Hackere kan ikke kryptere allerede krypterede filer og ej heller få adgang til backups. Man vil ikke opleve forsinkelser på systemer som en bivirkning af kryptering. Kontakt os gerne på 31971111 for yderligere information om forebyggelse mod ransomware eller ønsker at høre om muligheder for en penetrationstest (pentest) af organisationens systemer og netværk.

Backup af Backuppen

Med vor deduplikering og backup af backuppen kan en backup holdes 100% sikret for hacking, fordi data-trafikken kun kan køre en vej fra arbejdsstationer og andre små servere til backuppen. Vi har backup adskilt i 2 datacentre og leverer desuden Server Hosting og Databackup med en garanteret og historisk set højeste oppetid i Danmark. ICARE Security A/S har erfaring med Server Hosting Center i 10 danske byer siden 1992. I dag er 4 af disse datacentre A+, ISO27001, ISO22301, AICPA, ISAE 3402, PCI DSS certificeret. 

Bestil vores Penetrationstest der er nr. 1 i faciliteter

Scanneren tester kun, den udføre IKKE aktiv hacking, men undersøger alene, om det er muligt. Vores 7i1 scanner benyttes af europæiske forhandlere og sikkerhedstestere og benyttes iøvrigt af organisationer og myndigheder som Nato, FN, US Air Force, Forsvaret, NSA, FBI, CIA, Det Hvide Hus, Google, Microsoft, Amazon, de fleste flyselskaber, Life Science, banker og kreditkortudbydere for blot at nævne nogen. Med mere end 8.500 sikkerhedstjek er det den bedste på markedet i mange tests. Start din pentest her i dag.

Ønsker du at vide mere, tager vi gerne et møde

Ring 31971111 og book et fysisk møde eller et videomøde, til at drøfte jeres behov og demonstrerer nogle moderne sikkerhedsløsninger herudfra. Vi kan mødes i København, Ringsted og Aarhus.